BLOG

Prestigieuze prijzen voor Les 2 Alpes en Les Menuires op World Snow Awards

De twee skistations, waar Skiworld kind aan huis is, vielen dit jaar in de prijzen op de gerenomeerde World Snow Awards.   The World Snow Awards, vier jaar geleden opgericht door Telegraph Ski en Snowboard, beloont jaarlijks het allerbeste in de wereld van skiën en snowboarden.

De prestigieuze awards erkennen de beste merken, detailhandelaren, resorts, exploitanten, locaties en persoonlijkheden in de industrie,  op basis van de prestaties van de afgelopen 12 maanden en de meest veelbelovende perspectieven voor het komende seizoen.  22 awards worden toegekend door  een jury van de prominente figuren in de UK-ski&snowboard-industrie alsmede door openbare stemming.   Zij beslissen welke touroperators en welke skiresorts de grootste impact hebben gemaakt en welke zich onderscheiden zich van de menigte.

Vooral door het feit dat de bezoekers van het station meestemmen, hecht de skiwereld enorm belang aan deze onderscheidingen.    Les 2 Alpes, dat gebieden als Kitzbühl, Zermatt en Les Arcs achter zich liet,  had de beste troeven voor te leggen op gebied van renovatie door de zware inspanningen die ze gedaan hebben om de blauwe pistes door te trekken tot in het dal, Les Menuires scoorde ook dankzij de vele renovaties in het skigebied, maar tevens voor de specifieke aandacht voor kinderen en beginnende skiërs.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!