Waarom Skiworld ?

Skiworld, de wintersport specialist, al 40 jaar

 

Bij Skiworld vertrouwt u uw wintersport-vakantie toe aan dé wintersportspecialist. Zowel de verschillende skigebieden, de hotels, de andere verblijfsmogelijkheden als de verschillende reisformules moeten telkens aan verschillende criteria voldoen om aangeboden te worden in ons wintersport vakantie aanbod. Elke winter staat het Skiworld team paraat om u een aangename en onvergetelijke wintersportvakantie te bezorgen.

 

Speciale skipasprijzen

 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij langdurige relaties opgebouwd met de verschillende skigebieden, waardoor wij u ook skipassen kunnen aanbieden aan supervoordelige prijzen! Dit levert U een belangrijk besparing op.

 

Kinder- en familievoordelen

 

De meeste van onze hotels beschikken over een aantal ruime familiekamers, ideaal voor gezinnen met kinderen.  Skiworld biedt tevens regelmatig kinderpakketten met belangrijke kortingen op verblijf en/of skipassen voor de kinderen.

 

Groepen

 

Vanaf 15 personen kan u reeds een vrijblijvende groepsofferte aanvragen bij onze groepsafdeling . Zij maken voor u een offerte op maat op basis van uw wensen zelfs voor meer dan 500 personen. 

All Inclusive Ski!

Skiworld heeft een eigen hotelketen in Frankrijk, de Ski-Sun-Hotels, waar u een wordt aangeboden. Zowel de maaltijden als de skipas en het skimateriaal zijn in de pakketprijs inbegrepen. Bij de All Inclusive-formule profiteert u bovendien ook van Free Bar tussen 17u en 22u.

 

 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!

ONZE PARTNERS