Disclaimer

Skiworld.be is een product van Travel&Coach bvba, Houtduivendreef 12, 2900 Schoten, België. Ondernemingsnummer 0503.803.548.

Travel&Coach is de beheerder van deze site.

 

Juistheid informatie

 

Skiworld streeft ernaar de beschikbare informatie zo correct, betrouwbaar en actueel mogelijk aan te bieden.  Skiworld kan desondanks nooit aansprakelijk gesteld voor onjuistheden en/of onvolledigheden in de geboden informatie .

Bij afwijkingen tussen de informatie in een brochure, advertentie of enige andere publicatie en informatie op de website is de informatie gepubliceerd op de website leidend.

 

Beschrijving Reisaanbod

 

Skiworld streeft naar correcte en actuele informatie en doet zijn uiterste best deze correct en actueel te houden.   De beschrijving van het reisaanbod is zo objectief mogelijk opgesteld. Zij geven een idee van de omgeving, het uitzicht, de afstanden, de inrichting en de afmetingen.

De bij de accommodaties geplaatste foto’s zijn ter beschikking gesteld plaatselijke toeristische diensten en enkele professionele en amateurfotografen.   Deze foto’s dienen uitsluitend een idee te geven van de betreffende accommodatie.

Niet ieder appartement, studio of hotelkamer is hetzelfde qua afmeting, uitrusting en uitzicht en daarom kan het voorkomen dat de ter plaatse verkregen accommodatie enigszins afwijkt van de foto’s op de website.

 

Hyperlinks

 

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Uiteraard besteden wij er veel zorg aan om alle informatie zo goed en zo up-to-date mogelijk te houden .  Skiworld kan niet aansprakelijk gesteld worden voor onjuistheden en/of onvolledigheden in de geboden informatie  via deze externe links.

 

Fluid Pricing

Skiworld hanteert het Fluid Pricing – systeem en houdt zich het recht toe de prijzen dagelijks te wijzigen. De prijzen op de website staan niet vast en wijzigen in functie van de beschikbaarheden.

Waarderingsssysteem

Skiworld hanteert een eigen waarderingssysteem.  Omdat de officiële sterrenclassificatie niet altijd overeenstemt met onze eigen appreciatie én die van onze klanten, kennen wij de hotels onze eigen Skiworld waardering  toe in de vorm van Sneuwvlokjes.  Dikwijks komt deze overeen met de officiële sterrenclassificatie.

Algemene Voorwaarden

Op alle door Skiworld aangeboden vakanties zijn de Algemene Reisvoorwaarden Geschillencommissie reizen vzw (van toepassing vanaf 4 oktober 1994) van toepassing én de Bijzondere Reisvoorwaarden van Skiworld van toepassing.  Deze zijn beschikbaar op deze website. 

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze promoties!

ONZE PARTNERS